Skip to content

YUNO

EPOS

ROBUST

COMPACTE I AMB ESTIL

YUNO

EPOS

ROBUST

COMPACTE I AMB ESTIL

Yuno és un producte robust però elegant i compacte, dissenyat per AURES per adaptar-se a les nombroses aplicacions dels sectors verticals de POS.

 

És un sistema sense ventilador, compacte i d’alt rendiment, equipat amb una selecció de 3 processadors diferents; està disponible en 2 formats (pantalla tradicional de 4: 3 de 15.1 ” i pantalla ampla 16: 9 de 15.6 ”) i està equipat amb una pantalla capacitiva, projectada i multitàctil a prova de cops i esgarrapades (tecnologia PCAP).

 

Molt flexible, Yuno ofereix opcions de fixació VESA (per a aplicacions muntades en paret o pal), així com una opció de pantalla tàctil simple (monitors de 15.1 ” i amples de 15.6 ”).

La versió estàndard compta amb un disc flash de 128GB (SSD de 2.5 ”) i resisteix la brutícia en els entorns més difícils (greix, engrunes, pols, esquitxades i restes en cuines, restaurants i fleques). Juntament amb els seus processadors energèticament veficients (Broadwell i5 o i3 o BayTrail J1900), l’estructura d’alumini que dissipa la calor garanteix el compliment de les normes mediambientals (baixa petjada de carboni). 

 

Yuno és un producte accessible les moltes característiques (tecnologia, ergonomia, flexibilitat i disseny) el converteixen en una bona relació qualitat-preu.

 

Constitueix una inversió sensata, rendible i a llarg termini per a qualsevol equip de TI de punt de venda.

SANGO

EPOS

DISSENYAT PER ALLIBERAR 

ESPAI A LA PART INFERIOR

DE LA PANTALLA TÀCTIL DEL TEU TERMINAL!

SANGO

EPOS

DISSENYAT PER ALLIBERAR 

ESPAI A LA PART INFERIOR

DE LA PANTALLA TÀCTIL DEL

TEU TERMINAL!

SANGO és un terminal de gestió de punt de venda tot en un original i innovador; Una de les seves moltes característiques úniques és alliberar completament l’espai sota de la pantalla tàctil a la caixa.

 

Sense una base intrusiva, suport o peu, a diferència d’altres sistemes Epos al mercat, SANGO s’eleva sense esforç, com si no tingués pes, oferint i revelant un espai tradicionalment ocupat per la unitat central i la placa base; Elegantment unit i suspès del seu braç de fosa d’alumini, l’exosquelet real de sistema i el suport per el seu nucli tecnològic (CPU). 

 

SANGO combina una estètica i ergonomia minimalistes (un calaix dedicat fins es pot allotjar sota de la pantalla),  així com també la part inferior el consum d’energia.

Estable i rígid, la seva prima base de metall ,actua com un dissipador de calor.

 

Aquest nou Epos s’adaptarà als requisits tecnològics de tots els usuaris: hi ha 4 tipus de processadors disponibles, així com una gamma d’opcions de connexió. El monitor tàctil LED pla, Amb una superfície de visualització sense vores, s’ofereix en tecnologia capacitiva projectada multitàctil (PCAP).

 

El seu acabat de policarbonat brillant, amb una gamma de set colors modulars (Blanc, Negre, Vermell, Blau, Taronja, Gris i Cassis) combina la revolució de la color de AURES, llançadaen 2005 amb el Odysse, a noves altures, afegint l’acabat.

Toqui la identitat de marca dels minoristes.