Skip to content

PI DIGITAL

Adopta amb seguretat el món digital

Hem creat solucions digitals integrades per a tu, vinculades de forma nativa i directa mitjançant connexions segures amb solucions SPIN. Aquestes funcionalitats, dissenyades per PI en total cohesió amb els sistemes de Punt de Venda, no requereixen interfícies addicionals i es beneficien de l’assistència global de PI. Amb PI DIGITAL, ofereix als teus clients experiències de consum noves, fàcils i ràpides, comunica’t amb ells, augmenta les teves vendes i simplifica les teves activitats.

PIPAY

Pagament fàcil
Els teus clients paguen per si sols les factures

El client escaneja la seva factura.

La funció Scan QRCode, generalment, està integrada en la majoria de smartphones. Més d’un client pot escanejar la mateixa factura per pagar compartint la factura.
L’escaneig també es pot fer sobre un codi a la pantalla del SpinPad de ràdio del cambrer, sense necessitat d’imprimir cap factura en paper.

Diversos mètodes de pagament segurs.

El client tria la quantitat que vol pagar: tot, una part o indicant els articles que paga.
Després de confirmar l’import a pagar i afegir una propina si ho desitja, el client selecciona el seu mètode de pagament.
El pagament validat s’envia immediatament al TPV a través d’un enllaç segur.

Està pagat!

Tan aviat com es valida el pagament, es comunica immediatament als cambrers.
No més temps perdut anant a clients amb datàfons, ni cues a la barra per pagar, no més temps dedicat al pagament separat de les factures!
I gràcies a la funció integrada “Tiquet sense paper”, l’eliminació del paper: les factures dels teus clients s’envien directament als seus smartphones o correus electrònics.

PICLICK

Simple, ràpid, eficient.
Els teus clients fan comandes amb els seus smartphones

La inspiració dels teus clients

A la taula, en barra, a l’habitació, en fer clic & collect, o en el lliurament, els teus clients realitzen la comanda per si sols des del seu propi smartphone, i les seves comandes es transmeten immediatament a les teves caixes SPIN i punts de preparació.
Si així ho desitges, les comandes poden passar primer pels teus cambrers per a la seva validació.
Tu selecciones les imatges, la presentació, els articles oferts i els preus.

Es demana i es paga

Depenent de la teva elecció, tots o part de les comandes es poden pagar immediatament per PIPAY, o més tard durant la factura. Els pagaments s’envien directament a la caixa SPIN.
A l’oferir als teus clients una experiència divertida i emocionant, molt simple i ràpida d’utilitzar, augmenta les teves vendes, accelera la rotació i redueix el treball del teu personal.

FIDEPI

Desenvolupa la teva clientela
Genera fidelitat i comunica’t amb els teus clients

La teva pròpia aplicació

La teva pròpia aplicació, amb els teus colors, el teu logotip i el teu nom en AppleStore® i GooglePlay®
FIDEPI, que integra la geolocalització dels seus establiments i la presentació dels teus productes estrella amb fotos i descripcions, és l’eina per excel·lència per fidelitzar els teus clients i comunicar-te amb ells.

La targeta de fidelitat en el smartphone

En connexió directa amb el sistema de pagament, els teus clients poden acumular punts de fidelitat i obtenir descomptes, segons els teus criteris.
Convides als teus clients als teus esdeveniments i happy hours, i pots fer que es beneficiïn de promocions exclusives.
A més, FIDEPI accepta tant targetes de fidelització en smartphones com targetes de banda magnètica o RFID.

Connectat als teus clients

Gràcies a FIDEPI, envia als teus clients correus electrònics, SMS, newsletters.
Podeu seleccionar dates d’aniversari, rellançar clients antics, recompensar clients fidels.
FIDEPI és el canal privilegiat per la teva relació directa real amb els teus clients.

SCOREPI

Els teus clients són importants, les seves opinions també

Segueixi el consell dels teus clients

A l’escanejar els seus tiquets, els teus clients poden deixar les seves opinions responent el teu qüestionari de satisfacció.
I cada comentari està vinculat al tiquet de client: tu saps on va seure el client, què va consumir, el total de la factura, qui el va servir i quan.
Sigues informat del grau de satisfacció dels teus clients, els teus clients reals.

Crea els teus qüestionaris i analitza les respostes

Tu crees els teus propis qüestionaris, fins i tot diversos que canvien segons l’hora del dia.
Analitza les opinions dels teus clients, els seus comentaris i segueix l’evolució de les seves opinions.
Fins i tot pots respondre’ls individualment per correu electrònic!

PIFLASH

Connectat en temps real a la teva activitat.

Des de qualsevol lloc, la visió immediata de la teva activitat.

No cal trucar als teus gerents per informar-te: al smartphone, en temps real, siguis on siguis, veu les xifres clau del teu establiment.
Les dades s’actualitzen constantment: facturació, ocupació, anul·lacions, descomptes, tot separat per servei.

Compara i segueix els teus objectius

Analitza les dades del dia, el dia anterior, compara les setmanes, el mes o l’any anterior, segueix l’evolució de la teva activitat i la consecució dels teus objectius.

PICLOUD

Centralitza i explota les teves dades al núvol

PRWEB

La teva eina de control i presa de decisions al teu abast.

PICLOUD, una eina essencial d’informes web, que et permet visualitzar, des d’on et trobis, els teus informes d’activitat 24/24 i 7/7.
Informe comptable, anàlisi de vendes, informe diari i mensual, IVA, totals i comparacions, anàlisis detallades de transaccions del TPV.
Com benefici addicional, els fitxers de cinta de control es centralitzen automàticament i estan disponibles en qualsevol moment.

Elyx:

Una poderosa eina d'anàlisi i gestió

La gestió administrativa d’Elyx-Punt de Venda t’ofereix una gestió comercial completa dels teus punts de venda: Nombrosos informes i resums, gestió de la carta d’articles presents i futurs, gestió de personal i atribucions dins el sistema, fulls de caixa, comptes de clients, etc.

Elyx també centralitza tota la configuració dels teus TPVs.

Gràcies a Elyx-Reporting, pots crear els informes analítics més complets per a les teves activitats tu mateix explotant les teves dades més importants.

A partir de les dades més detallades dels punts de venda, consolida i analitza la teva activitat d’acord amb els teus propis criteris.

En connexió amb Elyx-punt de venda, el mòdul Elyx-Stock et permet administrar amb precisió les teves existències, ordres de fabricació, comandes a proveïdors, albarans de lliurament, transferències, valoracions, monitorització de costos i inventaris.

Amb gran potència i molt complet, Elyx gestiona els teus sistemes de TPV en temps real i li proporciona un control general de la teva activitat de vendes.