Skip to content

Materials Pi 

Un conjunt de productes fiables, creats especialment per a l’ús professional

Gamma SPIN

Fiables, ràpids, autònoms, connectats

La gamma SPIN ofereix terminals tàctils de 8, 12 i 15 polzades extremadament fiables i robustos,  autònoms o en xarxa, en terminals portatils, monitors de cuina i Runner en inox. Sistemes d’alt rendiment molt complets i fàcil ús, es beneficien de la potència i la seguretat que han convertit els productes PI, durant molts anys, en el punt de referència per a la professió.

Els lectors intel·ligents

En perfecta integració, els terminals Spin ofereixen lectors incorporats i molt útils: per la identificació dels usuaris, un lector de claus indestructibles i resistents a l’aigua, un lector biomètric capaç de reconèixer desenes d’empremtes digitals, així com un escàner de Codis QR i codis de barres i un lector NFC per llegir les targetes sense contacte i fins i tot els smartphones més actuals.

Una perfecta ergonomia

Per integrar-se totalment al seu entorn, els terminals SPIN ofereixen com estàndard múltiples possibilitats de presentació: peus amb diferents inclinacions, suports murals, muntatge en tòtem, rígidament fixats.

 SPIN PAD

Estalvia un temps preciós amb els Terminals Portatils

Comandes, de segon, marxar, impressió de factures, cobraments… Tot és més ràpid, directament en contacte amb el client. Dotats d’una gran cobertura i d’una gran autonomia, els terminals portàtils SPIN PAD asseguren un òptim rendiment especialment en puntes de servei. Les funcions mànagers permeten fer un seguiment continu i inmediat de tota l’activitat de la sala. 

SPIN CHEF i RUNNER

Connexió inmediata entre la sala , la cuina i el pase.

Seguiment de comandes, avís de plats esgotats, reclamacions de segon i temps de servei.

Tot es troba en els detalls

La gamma SPIN ofereix nombrosos perifèrics adaptats: impressores ràpides i molt fiables, visors de client de dues línies, visors dinàmics que permeten mostrar imatges i vídeos publicitaris o d’informació, escàners, diversos models de calaixos, etc.